Osteopati

Vi finner årsaken til dine plager

Osteopati er en manuell behandlingsform med god effekt på en rekke smerter og plager fra muskel-og skjelettsystemet. Behandlingsformen baseres på kliniske og vitenskapelige fag, og osteopatene bruker hendene til å behandle pasienter. 


Vi setter av god tid til samtale og undersøkelse for å få en helhetlig forståelse av pasienten sine plager. Ved å finne årsaken til pasienten sine smerter eller plager vil vi kunne tilby en tilrettelagt behandling for best mulig resultat. Behandlingen er skånsom og trygg for pasienter i alle aldre. 


Til daglig behandler vi pasienter med smerter og plager fra muskel-og skjelettsystemet; 


- Hodepine og svimmelhet 

- Nakke-og ryggsmerter 

- Smerter fra skulder, albue, arm og hånd 

- Smerter fra hofte, bekken og kne 

- Smerter fra legg, ankel og fot 

- Idrettsskader 

- Funksjonelle plager under graviditet 

- Plager hos nyfødte og sjekk av spedbarn 


Vi behandler i tillegg sure oppstøt, halsbrann, pustevansker, smeter ved samleie og plager relatert til stress. 

image96

Forventning til osteopatisk behandling

En førstegangskonsultasjon hos osteopat varer i 60 minutter. Ved første møte vil osteopaten innhente sykdomshistorie og kartlegge pasienten sine plager. Etter samtalen vil det bli utført kliniske, ortopediske og nevrologiske tester for finne årsaken pasienten sine plager. 


Osteopaten behandler muskulatur, ledd og bindevev, og påvirker tilhørende systemer som nerve-og sirkulasjonssystemet. Ved å få en helhetlig forståelse av pasienten sine plager vil vi tilby individuell behandling ved å bruke hendene som verktøy. Oppfølgende behandlinger varer i inntil 40 minutter. 


Osteopatisk behandling har god effekt på en rekke tilstander, sykdommer og plager. Vi tilbyr også etter hjemmebehandling til pasienter som ikke har mulighet til å komme til klinikken og gratis undersøkelse av alle spedbarn under 3 mnd. 


Du kan lese mer om diagnoser osteopaten behandler under "vi behandler". 


For mer informasjon om hva vi kan hjelpe med kan du ringe oss, sende e-post eller komme innom for en uforpliktende samtale. 
image97'