Velkommen til Sandefjord Helsesenter

Høy faglig kompetanse innen muskel-og skjelettplager  


OSTEOPATI

image111

Vi finner sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag


Osteopati er en manuell behandlingsform som som baseres på vitenskapelige og kliniske fag. Vi setter av god tid til samtale og undersøkelse for å komme frem til en helhetlig forståelse av pasientens smerter eller plager. På denne måten kan vi tilby en individuell tilpasset behandling for å oppnå et best mulig resultat. 


Under "om behandling" finner du mer informasjon om diagnoser, plager og smerter våre osteopater kan hjelpe deg med. 


Les mer om osteopati

FYSIOTERAPI

image112

Vi finner årsaken til dine plager Her vil vi alltid forsøke å finne årsaken til smertene dine. Dette er helt essensielt, da behandling av årsaken, vil være måten for deg å bli kvitt plagene.  For å avdekke dette er det viktig at vi har tid til å komme i dybden. Derfor setter vi alltid lengere tid av til førstegangskonsultasjon. Ved fysioterapi hos oss jobber vi for det meste manuelt. Fordi manuell behandling har stor påvirkning på kroppens funksjoner, og fordi en erfaren behandler får utrolig mange informasjoner om kroppen din gjennom undersøkelser med hendene sine.

Les mer om fysioterapi

PRØVETIME

image113

Gratis tilbud til alle nye pasienterVi tilbyr prøvetime på inntil 20 minutter til alle nye pasienter. Book time for en uforpliktende samtale hvis du har spørsmål om din helse eller har lurer på hvordan vi kan hjelpe deg. 

Du kan booke time hos osteopat eller fysioterapeut, og det påløper ingen kostnader. 


Bestill prøvetime her

Testimonials

God service !

Jeg hadde fryktelige smerter i rygg og høyre bein og krøp på alle fire inn til Sandefjord Osteopatiske Klinikk, anbefalt meg av fastlegen. Etter en times meget behagelig behandling danset jeg - kors på halsen - ut! OBS! Franske Aurelien (24), utdannet i England, reparerer hester også, og visstnok til og med hunder, - bare så dere vet det!

Hjelper også hunder !

Min lille valp Kompis fikk behandling for en del plager han hadde,helt bra etter fire behandlingerOg en helt annen hund,aktiv og mer leken og rett å slett mye mer gladAnbefalles virkelig¨

Kranio-sakral !

Grundig og allsidig behandling av hele kroppen, Imponert over craniosacral behandling også. Og flott med et lymfesysten i mye bedre flyt. Tusen takk for innsiktsfull behandling

Ambefales !

Jeg har hatt 'verkebein' til og fra siden jeg var tenåring og etter 2 behandlinger har jeg ikke hatt et eneste tilfelle på over 6 mnd!! Anbefales på det sterkeste - en utrolig overgang!

Jeg hadde aldri prøvd !

Jeg hadde aldri prøvd osteopati før jeg ble anbefalt det av ei venninne. Helseproblemene mine var på det tidspunktet både omfattende og langvarige.Jeg følte jeg hadde prøvd det meste. Etter grundig kartlegging av mine plager og noen behandlinger snudde utviklingen.
Aurelien Serres er ung, men er både trygg og dyktig i faget sitt. Han er en behagelig, seriøs og morsom person å forholde seg til. Dette er nå tre år siden og framgangen hos meg har vært stor. I dag bestiller jeg time helt sporadisk for å forebygge tilbakefall.
Jeg har også hatt gleden av å se ham behandle en hest en gang. Det var en fantastisk forandring å være vitne til etter kun èn behandling.
Jeg kan absolutt anbefale Aurelien behandle både mennesker og dyr.

Aurelien er også god med hester!

Booket Aurelien Serres til mine to islandshester hvor første timen var i desember, og begge hadde endel stivheter og noe låsninger. Allerede etter første behandlingen kjentes begge hestene mye smidigere under riding og mer villige. Hadde oppfølgingstime nå i januar og begge hestene var så mye bedre og så og si feilfri, på veldig kort tid! Aurelien er utrolig hyggelig, dyktig, nøye og veldig tålmodig og flink med hestene. Anbefaler han på det varmeste!

www.equestrian-osteopath.com

Subscribe

Sign up to hear from us.