KRANIOSAKRAL OG SONETERAPI

BIODYNAMISK KRANIOSAKRAL TERAPI

BIODYNAMISK KRANIOSAKRAL TERAPI

BIODYNAMISK KRANIOSAKRAL TERAPI

KRANIOSAKRAL TERAPEUT
craniosacral therapy
Sandefjord Kraniosakral terapeut
Gunhild Grava KRS

KRS

Også kalt KS. Det er er en skånsom og behagelig behandlingsform som går dypt i vev og virker inn på  skjelett, musklulatur, ligamenter og organer. Gjennom å gi støtte så kroppen selv gjør korreksjonen. Kroppen vår søker alltid etter å være i balanse. 

Under behandlingen søker og identifiserer jeg blokkeringer i kroppens flyt. Dette setter i gang kroppens helbredelsesprosess. Det er mange tilstander og symptomer som kan behandles og forbedres med KS terapi.

Ved vanlige problemer som for eksempel smerter i rygg, nakke, i leddene, migrene eller angst er det en ubalanse som kan korrigeres.  Det har satt seg en restriksjon et sted i kroppen. Vev, væsker og energi kan ikke bevege seg i normal flyt. 

Har kroppen allerede en svekkelse, gjør det at det lettere oppstår belastningsskader. Dersom muskulaturen til en av dine ryggvirvler har blitt skadet eller vært utsatt for et traume, kan dette skape forskyvninger i hvordan ryggvirvlene jobber som over tid gjør at skivene mellom disse blir utsatt for en skjev belastning. Kraniosakralterapi kan ikke gjøre noe med selve de nedslitte skivene, men dersom muskulaturen i området rundt blir i stand til å jobbe mer harmonisk, kan ryggsmertene avta eller forsvinne.

Jeg er trent til å vite hvordan vev og strukturer beveger seg og kan derfor oppdage restriksjoner. Alle mennesker har utfordringer i ulik grad, men de fleste blir ikke forstyrret av dem. Det er først når de blir sterke nok at kroppen sier fra og du opplever symptomer som smerter og ubehag.

For å føle og finne kroppens vevsbevegelser, trenger jeg å være lett på hånden. Dette får symptomene til å avta og kroppen din kan begynne å leges i dybden. 


Ta kontakt med Gunhild Grava for timebestilling på 92 24 46 07


eller: kraniosakral@so-klinikken.com

SONETERAPI

BIODYNAMISK KRANIOSAKRAL TERAPI

BIODYNAMISK KRANIOSAKRAL TERAPI

Soneterapi Sandefjord
Soneterapi 
refleksologi Sandefjord 
Sandefjord Helsesenter

Hei, mitt navn er Gunhild Grava og har siden oktober 2019 vært en av terapeutene ved Sandefjord Helsesenter. Jeg er utdannet operasjonssykepleier og Kraniosakral terapeut. I tillegg utdanner jeg meg nå til Soneterapeut ved Tunsberg Medisinske skole. ( Ersdal Metoden.)

Soneterapi er en velutprøvd behandlingsform som stimulerer kroppens evne til å ta vare på seg selv via behandling av ulike reflekspunkter eller soner på føttene. Behandlingen fungerer slik: vi finner hele kroppen i punkter på foten. Når jeg trykker på et punkt som er aktivt, det vil si den delen av kroppen som har en utfordring, eks en skade eller et organ som trenger hjelp og støtte vil dette punktet være ømt, dermed sendes et signal fra punktet til hjernen som sender videre et signal til den aktuelle dele av kroppen og først øker sirkulasjonen, og vi vil få økt gjennomstrømming av energi, samtidig stimuleres meridiansystemet så nervene og kroppen får økt sirkulasjon. Det kan også i tillegg til smertelindring føre til bedre utskillelse av avfallsstoffer og opptak av næringsstoffer. Metoden er effektiv og har en rask respons. Jeg trykker på punkter på foten og har du for eks smerter i ryggen vil jeg finne det som ømme punkter på foten der ryggpunktene er er. Hemmeligheten er at ved å forsiktig trykke på og aktivere punktene vil også smertene i ryggen avta. Rask respons med raske og gode resultat. Dette gjelder også for de fleste andre plager og sykdommer. Både fysisk og psykisk.

Soneterapi skal oppleves som en avslappende og velgjørende behandling. Trykket på sonene tilpasses til hver enkelt person. Kroppen benytter smerte for å si fra om ubalanse. Dermed vil det kunne gi noe smerte i sonene som viser til ubalanse, men vi skal ikke over smertegrensen! Det skal oppleves som «godt-vondt», slik at kroppen bedre kan tilegne seg behandlingen som gis.

Jeg inviterer deg til en prøve en eller flere behandling for kun 250 kr. ( Har denne prisen frem til jeg er ferdig med andre semester i April.) 


Kom og test det ut selv. Bestill time via Sandefjord Helsesenter på nett eller kontakt meg på tlf 92244607

kraniosakral@so-klinikken.com